fbpx

Elérhetőségek

Takács Zoltán asztalos mester

+36 70 614 0141

takacsz72@gmail.com

Munkásságom

Fő területem budapesti társasházak és műemlékvédelem alatt álló polgári lakások nyílászáró cseréje.

Takács Zoltán vagyok, asztalos mester. Szakmai tevékenységem középpontjában Budapest különleges társasházai és műemlék jellegű polgári lakásai állnak, ahol az ablakok és ajtók cseréjével új életet lehelünk az épületekbe.

Részletes és átlátható árajánlatot nyújtok minden megrendelőmnek, hogy pontosan tisztában legyenek a projekthez kapcsolódó költségekkel. Minden egyes munkámra magabiztosan vállalok garanciát.

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy személyre szabott megoldásokkal és a szakmai tapasztalattal támogathassam az elképzeléseinek megvalósítását.

Email: takacsz72@gmail.com

Tel.: +36 70 614 0141

Adószám: 59129958-2-33

További képek:
https://indafoto.hu/takacszgmailcom/ajtok_ablakok
https://indafoto.hu/takacszgmailcom/butorok

Az asztalos munka során nem csupán a megjelenés és funkcionalitás a lényeges, hanem a tartósság és az energiahatékonyság is. Az egyedi ajtók és ablakok megfelelően záródó szerkezete és minőségi anyaghasználata biztosítja, hogy az otthon melege a téli hónapokban bent maradjon, míg a nyári hőség kint maradjon. Az asztalos által készített egyedi darabok nem csupán a lakás vagy ház külső megjelenését emelik, hanem belső tereit is feldobják, egyedi stílusukkal és precíz kidolgozásukkal.

Kérem, hogy javítással, felújítással ne keressenek!

Facebook: https://www.facebook.com/asztaloszoli.hu/
Instagram: https://www.instagram.com/asztaloszoli.hu/