Szolgáltatások

Árajánlatot kérek

Nyílászárók gyártása

Budapesti társasházak és műemlékvédelem alatt álló polgári lakások nyílászárócseréje beépítéssel – a mai kor követelményeinek megfelelően mind biztonság, mind szigetelés tekintetében.

Az eredeti nyílászárók pontos mása.

Fényezett airmax felület.

Részletes és átlátható árajánlatot nyújtok minden megrendelőmnek, hogy pontosan tisztában legyenek a projekthez kapcsolódó költségekkel. Minden egyes munkámra magabiztosan vállalok garanciát.

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy személyre szabott megoldásokkal és a szakmai tapasztalattal támogathassam az elképzeléseinek megvalósítását.

Telefonszám: +36 70 614 0141

E-mail cím: takacsz72@gmail.com

Az asztalos munka kreativitást és precizitást igényel, hiszen egyedi ajtók és ablakok készítése nem csupán a funkcionalitásra, hanem az esztétikára is hangsúlyt fektet. Az egyedi tervezés lehetővé teszi, hogy az asztalos teljes mértékben alkalmazkodjon az ügyfél igényeihez és az adott tér stílusához. Az ajtók és ablakok anyagának kiválasztása, a részletek kidolgozása és a befejező felület kezelése mind-mind a szakember szaktudását és tapasztalatát tükrözi, hogy a végeredmény egy olyan alkotás legyen, mely hosszú éveken át szolgálja az otthon kényelmét és szépségét.

Kérem, hogy javítással, felújítással ne keressenek!